Το Trifecta World Championships 2018! ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ! #SPARTATWC2018

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε:
> Σύνδεσμους για να παρακολουθείτε ζωντανά τον κάθε αγώνα με ζωντανή χρονομέτρηση
> Σύνδεσμους για να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας αθλητές – θα λαμβάνετε μηνύματα αυτόματα όταν περνάνε από τα σημεία χρονομέτρησης της διαδρομής
> Όλες τις σειρές εκκίνησης για το Trifecta World Championship αλλά και τις ώρες εκκίνησης της διαδρομής Beast (το Σάββατο στις 19:00).
> Σύνδεσμοι για να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες
> Παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες για τις φωτογραφίες των αγώνων

Παρακάτω θα βρείτε τα συνολικά αποτελέσματα και την κατάταξη για το Trifecta World Championship Ranking. Αυτή θα ανανεώνεται μετά από κάθε αγώνα (Super, Sprint και η τελική μετά το Beast).

Σε ότι αφορά τα ζωντανά αποτελέσματα, αυτά είναι προσωρινά μέχρι να επικοινωνηθεί από τη διοργάνωση ότι έγιναν επίσημα.

Το Spartan Race είναι μία δοκιμασία αλλά και ένα άθλημα. Κάθε Spartan Race έχει κριτές, ατομική χρονομέτρηση και κατάταξη. Το Spartan Race είναι μία διεθνής διοργάνωση και μπορείτε να αγωνιστείτε μαζί με αθλητές από όλο τον κόσμο.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Οι προσωπικές σας φωτογραφίες από τον αγώνα θα είναι διαθέσιμες το αργότερο 48 ώρες μετά τον αγώνα. Θα υπάρχουν πακέτα για το Super&Sprint, για το Beast αλλά και συνολικά για τους 3 αγώνες (Trifecta Package). Το Beast & το Trifecta Package θα περιλαμβάνουν και ένα μικρό video δωρεάν από τον τερματισμό της Κυριακής! ΕΔΩ θα βρείτε τις φωτογραφίες σας από τον αγώνα.