ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ

Όλοι οι κορυφαίοι αθλητές θα είναι στη γραμμή εκκίνησης στους Δολομίτες της Ιταλίας στις 29 Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Spartan 2019. Το Alleghe είναι ένα χωριό μέσα στην οροσειρά των Δολομιτών ανάμεσα σε βουνά, δάση, ποτάμια, λίμνες και θα είναι μία πραγματική δοκιμασία για τους Elite και Age Group αθλητές που θα διεκδικήσουν το τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2019. Το αυθεντικό ορεινό χωριό είναι ένα τέλειο μέρος για να στηθεί μία μαγική διαδρομή. Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες υψομετρικές διαφορές, κρύα ποτάμια και διαδρομές σε μεγάλο υψόμετρο.

Είτε είστε ένας elite αθλητής είτε ένας αθλητής που συμμετέχει για πρώτη φορά, αυτός είναι ένας αγώνας που δεν πρέπει να χάσετε. Οι κατηγορίες Elite και Age Group στη διαδρομή Beast είναι διαθέσιμες μόνο στους αθλητές που έχουν προκριθεί. Για όσους δεν έχουν προκριθεί θα υπάρχουν διαθέσιμα το Σαββατοκύριακο τα εξής: Open Beast, Open Super και Elite/Age Group/Open Sprint.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εγγραφές για την Elite & Age Group κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανοίγουν στις 15 Ιανουαρίου 2019. Αν έχετε ήδη προκριθεί θα λάβετε μέχρι τότε ένα προσκλητήριο email για τον αγώνα.


ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι καλύτεροι Elite και Age Group αθλητές από όλους τους Ευρωπαϊκούς αγώνες Spartan (30 Σεπτεμβρίου 2018 – 23 Ιουνίου 2019) θα προκριθούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Spartan 2019.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ELITE ΑΘΛΗΤΕΣ: Οι 10 πρώτοι άντρες και οι 10 πρώτες γυναίκες από όλα τα Elite heats θα λάβουν μία πρόσκληση μέσω email με τον κωδικό και τις οδηγίες για να εγγραφούν.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ AGE GROUP ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Οι 10 πρώτοι άντρες και οι 10 πρώτες γυναίκες από όλα τα Age Groups των αντίστοιχων heats θα λάβουν μία πρόσκληση μέσω email με τον κωδικό και τις οδηγίες για να εγγραφούν.

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ

Εκτός από τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης, οι Elite και Age Group αθλητές θα αγωνιστούν και για βραβεία και έπαθλα τα οποία θα είναι τα μεγαλύτερα μέχρι τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΕΔΩ