ΑΠΟ ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: OBERNDORF EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2020

Οι κορυφαίοι δρομείς θα συγκεντρωθούν στη γραμμή εκκίνησης στις γραφικές Άλπεις στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, όταν το Oberndorf / Tyrol / Austria θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Spartan. Το Oberndorf είναι γνωστό ως ένας από τους σκληρότερους αγώνες Spartan στην Ευρώπη και δικαίως. Ολοκληρώνοντας το Beast στο Oberndorf είναι σαν να ερωτεύεστε τα βουνά, τα δάση, τα ποτάμια, τις λίμνες. Το Oberndorf / Tyrol θα είναι μια αληθινή δοκιμασία για τους Elite του Spartan και τους Age Group αθλητές που έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον τίτλο του Πρωταθλήματος Ευρώπης 2020.

Όποιος ολοκληρώσει το Oberndorf Beast, θα είναι ήρωας για πάντα!

Το αυθεντικό ορεινό χωριό είναι ένας τέλειος καμβάς για την ανάπτυξη μίας τραχιάς και μοναδικής αγωνιστικής διαδρομής. Ετοιμαστείτε για τις κατακόρυφες πλαγιές του Oberndorf, τα κρύα νερά των ποταμών και τα μονοπάτια σε μεγάλο υψόμετρο.

Είτε είστε Elite είτε είναι η πρώτη σας συμμετοχή, αυτό είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε. Ο καθένας μπορεί να εγγραφεί για τα Beast and Super στην κατηγορία Open και για τις κατηγορίες Elite/ Age Group / Open Sprint μπορείτε να αγωνιστείτε για τον τίτλο του  Πρωταθλητή  Ευρώπης και να αποκτήσετε πρόσβαση στις κατηγορίες Elite και Age Group στο Beast του Πρωταθλήματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγραφές για το Πρωτάθλημα  Elite & Age Group ανοίγουν την 1η Δεκεμβρίου 2019. Αν έχετε προκριθεί, θα λάβετε την πρόσκλησή σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι τότε.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι Top Elite and Age Group αθλητές από όλους τους Ευρωπαικούς  Spartan αγώνες (30 Σεπτεμβρίου 2019 – 6 Σεπτεμβρίου 2020) πληρούν τις προυποθέσεις για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα 2020.

Λόγω της κατάστασης γύρω από το Covid-19, πολλοί αγώνες προκριματικών χρειάστηκαν να ακυρωθούν ή να αναβληθούν έως τις ημερομηνίες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020. Επομένως, οι κανόνες προκριματικών ενημερώθηκαν έτσι ώστε όλοι οι αθλητές Elite και AG που είχαν προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019 να προκριθούν αυτόματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020. Όλοι οι αγώνες του 2020 που πραγματοποιούνται πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Oberndorf (12 Σεπτεμβρίου) θα εξακολουθήσουν να θεωρούνται προκριματικοί με τους ίδιους κανόνες για το Πρωτάθλημα 2020.

Όλοι οι αγώνες που πραγματοποιούνται μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Oberndorf (12 Σεπτεμβρίου 2020) είναι προκριματικοί αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ELITE : Οι Top 10 άνδρες και οι  top 10 γυναίκες που θα τερματίσουν από όλα τα Elite heats, θα λάβουν μία πρόσκληση μέσω ηλεκρονικού ταχυδρομείου, με ένα κωδικό και οδηγίες για το πως μπορούν να εγγραφούν.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ AGE GROUP: Οι Top 10 άνδρες και οι top 10 γυναίκες που θα τερματίσουν από κάθε κατηγορία Age Group, από όλα τα Age Group Heats θα λάβουν μία πρόσκληση μέσω ηλεκρονικού ταχυδρομείου, με ένα κωδικό και οδηγίες για το πως μπορούν να εγγραφούν.

ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

Υπάρχει κάτι περισσότερο από τον τίτλο του πρωταθλήματος. Οι αθλητές της Elite και Age Group κατηγορίας, θα ανταγωνίζονται για βραβεία και μεγαλυτερα χρηματικά έπαθλα από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να προκριθείτε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στους Ευρωπαικούς Αγώνες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες επίσης δείτε και την σελίδα European Championship FAQs