Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Spartan Race είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων προσφέροντας την κατηγορία Open που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών αλλά και τις κατηγορίες Age Group και Elite που απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους από όλο τον κόσμο. Το Spartan Race είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές τα δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Οι 3 κύριες διαδρομές των Αγώνων

Sprint – 5 K  / 20 Εμπόδια

Ο Αγώνας Sprint, μπορεί να είναι η πιο σύντομη αγωνιστική διαδρομή, αλλά παραμένει η πιο αγαπημένη και για τους νέους, αλλά και για τους παλαιότερούς δρομείς. Είναι η ιδανική απόσταση για όσους αποφασίσουν να ξεκινήσουν το Spartan ταξίδι τους. Το Sprint επίσης προσφέρει στους παλαιότερους δρομείς ,μία διαχειρίσιμη απόσταση για να δοκιμάσουν πόσο μπορούν να πιέσουν τον εαυτό τους. Ξεπερνώντας 20 εμπόδια σε 5 χιλιόμετρα, δεν θα τρέξεις ποτέ τον ίδιο αγώνα 2 φορές. Εφόσον ολοκληρώσεις το Sprint, θα είσαι κατά το 1/3 κοντά στο Spartan Trifecta σου: Το υπέρτατο Spartan κατόρθωμα.

Super – 10 Κ / 20 Εμπόδια

Δεν υπάρχει καμία μετριότητα στην μεσαία αγωνιστική διαδρομή. Το Spartan Super, προσφέρει την ιδανική μίξη μεταξύ απόστασης και ταχύτητας, προσφέροντας στους δρομείς μία αληθινή αθλητική δοκιμασία. Εάν θεωρείς τον εαυτό σου έναν πιο έμπειρο αθλητή αποφασισμένο να πιεστεί χωρίς δικαιολογίες, μπορεί να έχεις το κουράγιο για ένα Spartan Super.Έχοντας να ξεπεράσεις 25 εμπόδια σε 10 χιλιόμετρα άγριου εδάφους, το Spartan Super δεν λυπάται κανέναν.Αποτελώντας τον δεύτερο αγώνα του Spartan Trifecta, το Super αποτελεί τον αγώνα στον οποίο θα αποδείξεις ότι έχεις ότι χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις το Beast.

Beast – Μισός Μαραθώνιος / 30 Εμπόδια

Εάν σε ενδιαφέρει να απελευθερώσεις το εσωτερικό σου τέρας και να πας σε μέρη τα οποία δεν είχες φανταστεί ποτέ, το Spartan Beast είναι ο ιδανικός αγώνας για εσένα.Με μία απόσταση ίση με μισό Μαραθώνιο και 30 εμπόδια, μεταξύ εσένα και της γραμμής τερματισμού, το Spartan Beast, θα δοκιμάσει όλα αυτά από τα οποία είσαι φτιαγμένος: Την δύναμή σου, την αντοχή σου, την ικανότητα ανάλυσής σου. Το απρόβλεπτο έδαφος και τα εμπόδια Spartan, είναι σχεδιασμένα με τέτοια μαεστρία, ώστε να σε πιέσουν βαθιά μέσα στην ζώνη δυσφορίας σου, ώστε να σε αναγκάσουν να ξεπεράσεις με επιτυχία τα εμποδια που εσύ έχεις επιβάλει στον εαυτό σου τα οποία θεωρούσες ώς τα όριά σου. Beast διάθεση: ενεργή

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Νομίζεις ότι αντέχεις και άλλο; Απόδειξέ το με την εγγραφή σου σε έναν από τους αγώνες αντοχής. Διάλεξε έναν από τους Ultra (50 χλμ, 60 Εμπόδια), Hurricane Heat (3-4 ώρες που περιλαμβάνουν μια εξαντλητική εμπειρία με την ομάδα σου), Hurricane Heat 12 Hour (12 ώρες που περιλαμβάνουν την φυσική και την πνευματική καταπόνηση της ομάδας σου μαζί με ατομικές προκλήσεις), ή την Agoge, ένα event 60 ωρών όπου αναπτύσσει την σωματική, την ψυχική και την ομαδική δύναμη μέσω αρκετών προκλήσεων και δοκιμασιών.