ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ


ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Συμπληρώστε όλους τους τρεις αγώνες φέτος


Αυτό το έτος είναι ένα ΝΕΟ έτος για την καταμέτρηση Trifecta!

Από τώρα και στο εξής το έτος Trifecta θα είναι από τη Σπάρτη στη Σπάρτη. Η έναρξη του έτους Trifecta ξεκίνησε στις 4 Νοεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 8 Νοεμβρίου 2020, αφού ολοκληρώσετε το τελευταίο Trifecta σας κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Spartan Trifecta 2020. Όλα τα Trifecta που κερδίστηκαν μεταξύ 4 Νοεμβρίου 2019 και 31 Δεκεμβρίου 2019 θα μετρηθούν για το έτος 2019 και τη Νέα Σπάρτη μέχρι και τη Σπάρτη. Όλοι οι καλύτεροι  αθλητές Multiple Trifecta θα τιμηθούν στη Σπάρτη, το σπίτι του TRIFECTA.


  • Sprint: 5χλμ, 20 εμπόδια
  • Super: 10χλμ, 25 εμπόδια
  • Beast: Μισός Μαραθώνιος, 30 εμπόδια

Αλλά μην ολοκληρώσετε μόνο ένα. Όσο πιο πολλά TRIFECTA κερδίζετε, τόσο υψηλότερα βαθμολογείστε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το μετάλλιο σας.

Περισσότεροι αγώνες, λιγότερες δικαιολογίες το 2020: Υπάρχουν περισσότερες γραμμές εκκίνησης του Spartan Race από ποτέ. Δεσμευθείτε να αγωνιστείτε και στις τρεις αποστάσεις και θα ενταχθείτε στους χιλιάδες αθλητές του Spartan Race παγκοσμίως που θα κερδίσουν με υπερηφάνεια τα μετάλλια TRIFECTA φέτος.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή: από το 2020 και μετά, κάθε χρόνο θα τιμούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta , Spartans από όλο τον κόσμο, για τα επιτεύγματά τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτό θα αφορά όλους τους αθλητές του Spartan trifecta – τα διαφορετικά επίπεδα και τον αριθμό των Trifecta που έχουν ολοκληρώσει στη ζωή τους στο Spartan race!

Δημιουργούμε ένα σύστημα που θα έχει 18 επίπεδα Trifecta και κάθε επίπεδο θα συνδέεται με ένα ισχυρό σύμβολο – μία από τις ιστορικές ασπίδες!

Οι 18 ασπίδες του Trifecta:

Ανάλογα με τον αριθμό των ολοκληρωμένων trifectas σε όλα τα χρόνια της ύπαρξης του Spartan μπορείτε να προχωρήσετε στα επίπεδα – και να τιμηθείτε κάθε χρόνο στη Σπάρτη για το επίπεδο που έχετε φτάσει. Έτσι κάθε αγώνας που κάνατε ποτέ και θα κάνετε – μετράει!

Πέιτε μας πόσα Trifectas θα συμπληρώσετε το 2020, πόσα έχετε συμπληρώσει σε όλη την ζωή σας, παραγγείλατε τα βραβεία σας, πείτε μας την ιστορία σας – ΕΔΩ 

Μόλις φτάσετε σε κάποιο επίπεδο το όνομά σας θα φτάσει στο Trifecta Hall of Fame που βρίσκεται μόνιμα στη Σπάρτη της Ελλάδας!
Και οι πιο κορυφαίοι Spartans θα παρουσιαστούν στο Trifecta Hall of Fame – με μια τελετή εισαγωγής κάθε χρόνο στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta στη Σπάρτη.

SPARTA: Πατρίδα του TRIFECTA tribe

Κάθε χρόνο, η φυλή TRIFECTA συγκεντρώνεται στη Σπάρτη,  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta. Ανεξάρτητα από το αν είστε αθλητής Elite, Age Group ή Open , σας προσκαλούμε να επιστρέψετε στο σημείο όπου ξεκίνησαν όλα και να αγωνιστείτε στη γη των μύθων. Όλα τα μέλη της φυλής TRIFECTA μπορούν να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta. Αυτή η εκδήλωση έχει περιορισμένες θέσεις συμμετοχής, οπότε φροντίστε να εξασφαλίσετε την θέση σας σήμερα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta μπορείτε να βρείτε εδώ.

Sparta TWC2020
Sparta TWC2020