ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ SPARTAN?

Οι εθελοντές Spartan, είναι η ραχοκοκαλιά κάθε αγώνα Spartan Race. Ως εθελοντής του Spartan race, θα διασφαλίσεις ότι οι Δρομείς και οι Θεατές μας, θα ζήσουν μία επική εμπειρία. Οι δικές σου προσπάθειες, συμβάλουν στο να χαρακτηρίζεται το Spartan race σαν η καλύτερη σειρά μαραθωνίου με εμπόδια στον κόσμο και εξασφαλίζεις μία αξέχαστη εμπειρία για χιλιάδες συμμετέχοντες. Το Spartan Race, δεν θα ήταν ότι είναι χωρίς εσένα και το κίνητρό σου! Έχουμε διαφορετικές αποστολές και καθήκοντα για εσένα ως εθελοντή: Στην περιοχή Festival, στην αγωνιστική διαδρομή, στην εγγραφή των αθλητών κλπ. Οι εθελοντές του Spartan, συνεργάζονται στενά με το προσωπικό του Spartan, στους παρακάτω τομείς:

Διαθέσιμες ημέρες για εθελοντική εργασία: Η ανάγκη μας για εθελοντές ξεκινάει από την Τετάρτη ή Πέμπτη πριν τον Αγώνα (για προετοιμασία), εννοείται τις ημέρες του Αγώνα , αλλά μέχρι την Δευτέρα μετά τον Αγώνα, για να ξεστήσουμε αυτήν την τεράστια διοργάνωση.
Μπορείτε λοιπόν να εγγραφείτε είτε για 1 ημέρα (το λιγότερα) είτε για περισσότερες ημέρες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες υπευθυνότητες που θα αναλάβετε κυρίως τις ημέρες του Αγώνα:


 1. Διαχείριση των Εμποδίων: cΕπίβλεψη των κανόνων ασφαλείας στα εμπόδια, εμψύχωση των δρομέων, επίβλεψη των penalties (Burpees), διαχείριση της ροής των συμμετεχόντων, επικοινωνία με Ιατρικό προσωπικό σε περίπτωση ανάγκης κλπ. Να έχετε υπόψη σας ότι πάντα φροντίζουμε να έχουμε 2-3 εθελοντές σε αυτά τα πόστα, δεν θα είστε ποτέ μόνοι σας.
 2. Registration: Καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, παράδοση του Spartan Pack κλπ.
 3. Διαχείριση του Bag Check: Καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, υποδοχή, διανομή των τσαντών των αθλητών κλπ.
 4. Γραμμές Εκκίνησης & Τερματισμού: Διαχείριση ροών των αθλητών, διαχείριση του τελικού βοηθητικού σταθμού, διανομή t-shirts, management of the flow, οργάνωση και επίβλεψη της εκκίνησης των αθλητών.
 5. Gladiators
 6. Βοηθητικοί Σταθμοί: Διανομή νερού / ποτών και snacks στους δρομείς κατά την διάρκεια της διαδρομής τους.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ?

Το 2019, παρουσιάζουμε ένα νέο Εθελοντικό πρόγραμμα. Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω όλες τις πληροφορίες:


 • Ένας Δωρεάν Κωδικός Συμμετοχής* αναλόγως με τις ημέρες που θα δηλώσετε και επίσης τα παρακάτω – όσο πιο πολλές ημέρες δηλώσετε τόσο πιο πολλά προιόντα σας περιμένουν:
 • Ημέρα Εθελοντισμού:1 Sprint code + 1 Volunteer T-shirt Spartan Race + 1 lunch box + Δωρεάν Parking
 • Ημέρες Εθελοντισμού:1 Sprint or Super code + 1 Volunteer T-shirt Spartan Race + 1 lunch box + Δωρεάν Parking + 1 Support Beanie
 • Hμέρες Εθελοντισμού κι άνω:1 Sprint or Super code + 1 Volunteer T-shirt Spartan Race + 1 lunch box + Δωρεάν Parking + 1 Special Support Hoodie
 • A lunch box for the day
 • A fun, action filled day helping to put on the best obstacle course race in the world!

Μία άκρως διασκεδαστική, γεμάτη ένταση και πάθος ημέρα με μόνο σκοπό να μας βοηθήσετε να διεξάγουμε τον καλύτερο Αγώνα Εμποδίων στον κόσμο.

* Οι κωδικοί συμμετοχής ισχύουν για 1 έτος και για τια παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία & Ολλανδία.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τον κωδικό συμμετοχής, παρακαλώ επισκεφτείτε“την FAQ volunteer section”

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ?

Ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα!

ΒΗΜΑ 1: Επέλεξε τις ημέρες για τις οποίες θέλεις να εγγραφείς και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου. Μεγάλη προσοχή στο email που θα δηλώσεις, διότι μέσω email θα ερχόμαστε σε επαφή μαζί σου.

ΒΗΜΑ 2: Λεπτομέρειες για την βάρδια σου κλπ., θα λάβεις περίπου 10 μέρες πριν την Διοργάνωση, οπότε μην ανησυχήσεις εάν δεν έρθουμε σε επαφή μαζί σου μέχρι τότε. Ο λόγος είναι διότι θέλουμε να οριστικοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες πρώτα. Κοίτα συχνά τα email σου, ιδίως όσο πλησιάζει η διοργάνωση. Ο Volunteer Coordinator σου, θα σου στείλει όλες τις τελικές πληροφορίες (παρκινγκ, βάρδιες κλπ) μέσω email.

ΒΗΜΑ 3: BURPEES. Βεβαιώσου ότι ξέρεις πως πραγματοποιείται ένα σωστό burpeeΕΔΩ!

ΒΗΜΑ 4: Εάν εγγραφείς, θα σε παρακαλούσαμε να εμφανιστείς την ημέρα που έχεις επιλέξει στην ώρα σου. Ο λόγος είναι απλός: Σε Χρειαζόμαστε!

Εάν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, μπορείς να επισκεφτείς την σελίδα των FAQS για τους εθελοντές μας: Volunteers FAQ, ή στείλε μας ένα email στο: volunteers-gr@spartanraceeurope.com.

Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε με το Volunteer Facebook Group!
Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς εσένα!!!

Σας ευχαριστούμε, Εθελοντές Spartan!