ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ SPARTAN?

Οι εθελοντές Spartan, είναι η ραχοκοκαλιά κάθε αγώνα Spartan Race. Ως εθελοντής του Spartan race, θα διασφαλίσεις ότι οι Δρομείς και οι Θεατές μας, θα ζήσουν μία επική εμπειρία. Οι δικές σου προσπάθειες, συμβάλουν στο να χαρακτηρίζεται το Spartan race σαν η καλύτερη σειρά μαραθωνίου με εμπόδια στον κόσμο και εξασφαλίζεις μία αξέχαστη εμπειρία για χιλιάδες συμμετέχοντες. Το Spartan Race, δεν θα ήταν ότι είναι χωρίς εσένα και το κίνητρό σου! Έχουμε διαφορετικές αποστολές και καθήκοντα για εσένα ως εθελοντή: Στην περιοχή Festival, στην αγωνιστική διαδρομή, στην εγγραφή των αθλητών κλπ. Οι εθελοντές του Spartan, συνεργάζονται στενά με το προσωπικό του Spartan, στους παρακάτω τομείς:

Διαθέσιμες ημέρες για εθελοντική εργασία: Η ανάγκη μας για εθελοντές ξεκινάει από την Τετάρτη ή Πέμπτη πριν τον Αγώνα (για προετοιμασία), εννοείται τις ημέρες του Αγώνα , αλλά μέχρι την Δευτέρα μετά τον Αγώνα, για να ξεστήσουμε αυτήν την τεράστια διοργάνωση.
Μπορείτε λοιπόν να εγγραφείτε είτε για 1 ημέρα (το λιγότερα) είτε για περισσότερες ημέρες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες υπευθυνότητες που θα αναλάβετε κυρίως τις ημέρες του Αγώνα:


  1. Διαχείριση των Εμποδίων: cΕπίβλεψη των κανόνων ασφαλείας στα εμπόδια, εμψύχωση των δρομέων, επίβλεψη των penalties (Burpees), διαχείριση της ροής των συμμετεχόντων, επικοινωνία με Ιατρικό προσωπικό σε περίπτωση ανάγκης κλπ. Να έχετε υπόψη σας ότι πάντα φροντίζουμε να έχουμε 2-3 εθελοντές σε αυτά τα πόστα, δεν θα είστε ποτέ μόνοι σας.
  2. Registration: Καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, παράδοση του Spartan Pack κλπ.
  3. Διαχείριση του Bag Check: Καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, υποδοχή, διανομή των τσαντών των αθλητών κλπ.
  4. Γραμμές Εκκίνησης & Τερματισμού: Διαχείριση ροών των αθλητών, διαχείριση του τελικού βοηθητικού σταθμού, διανομή t-shirts, management of the flow, οργάνωση και επίβλεψη της εκκίνησης των αθλητών.
  5. Gladiators
  6. Βοηθητικοί Σταθμοί: Διανομή νερού / ποτών και snacks στους δρομείς κατά την διάρκεια της διαδρομής τους.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ?

Μία άκρως διασκεδαστική, γεμάτη ένταση και πάθος ημέρα με μόνο σκοπό να μας βοηθήσετε να διεξάγουμε τον καλύτερο Αγώνα Εμποδίων στον κόσμο.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τον κωδικό συμμετοχής, παρακαλώ επισκεφτείτε“την FAQ volunteer section”

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ?

Οι εγγραφές εθελοντών για το 2020, θα ανοίξουν σύντομα!!!

 

Εάν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, μπορείς να επισκεφτείς την σελίδα των FAQS για τους εθελοντές μας: Volunteers FAQ, ή στείλε μας ένα email στο: volunteers-gr@spartanraceeurope.com.

Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε με το Volunteer Facebook Group!
Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς εσένα!!!

Σας ευχαριστούμε, Εθελοντές Spartan!

 

[/v6_row]