ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ SPARTAN?

Οι εθελοντές Spartan, είναι η ραχοκοκαλιά κάθε αγώνα Spartan Race. Ως εθελοντής του Spartan race, θα διασφαλίσεις ότι οι Δρομείς και οι Θεατές μας, θα ζήσουν μία επική εμπειρία. Οι δικές σου προσπάθειες, συμβάλουν στο να χαρακτηρίζεται το Spartan race σαν η καλύτερη σειρά μαραθωνίου με εμπόδια στον κόσμο και εξασφαλίζεις μία αξέχαστη εμπειρία για χιλιάδες συμμετέχοντες.

Το Spartan Race, δεν θα ήταν ότι είναι χωρίς εσένα και το κίνητρό σου! Έχουμε διαφορετικές αποστολές και καθήκοντα για εσένα ως εθελοντή: Στην περιοχή Festival, στην αγωνιστική διαδρομή, στην εγγραφή των αθλητών κλπ. Οι εθελοντές του Spartan, συνεργάζονται στενά με το προσωπικό του Spartan, στους παρακάτω τομείς:

Διαθέσιμες ημέρες για εθελοντική εργασία: Η ανάγκη μας για εθελοντές ξεκινάει από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021.
Μπορείτε λοιπόν να εγγραφείτε είτε για 1 ημέρα είτε για περισσότερες ημέρες, επιλέγοντας βάρδια ολόκληρης ή μισής ημέρας!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες υπευθυνότητες που θα αναλάβετε κυρίως τις ημέρες του Αγώνα:


 1. Διαχείριση των Εμποδίων: cΕπίβλεψη των κανόνων ασφαλείας στα εμπόδια, εμψύχωση των δρομέων, επίβλεψη των penalties (Burpees), διαχείριση της ροής των συμμετεχόντων, επικοινωνία με Ιατρικό προσωπικό σε περίπτωση ανάγκης κλπ. Να έχετε υπόψη σας ότι πάντα φροντίζουμε να έχουμε 2-3 εθελοντές σε αυτά τα πόστα, δεν θα είστε ποτέ μόνοι σας.
 2. Registration: Καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, παράδοση του Spartan Pack κλπ.
 3. Διαχείριση του Bag Check: Καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, υποδοχή, διανομή των τσαντών των αθλητών κλπ.
 4. Γραμμές Εκκίνησης & Τερματισμού: Διαχείριση ροών των αθλητών, διαχείριση του τελικού βοηθητικού σταθμού, διανομή t-shirts, management of the flow, οργάνωση και επίβλεψη της εκκίνησης των αθλητών.
 5. Βοηθητικοί Σταθμοί: Διανομή νερού / ποτών και snacks στους δρομείς κατά την διάρκεια της διαδρομής τους.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ?

  • ‘Ενα Δωρεάν κωδικό αναλογικά με τις ημέρες εθελοντισμού
  • ‘Ενα Spartan μπλουζάκι εθελοντή
  • ‘Ενα  Spartan  καπέλο εθελοντή
  • ‘Ενα lunch box για κάθε ημέρα εθελοντισμού
  • Πολλή διασκέδαση και πολλαπλές εμπειρίες καθώς θα βοηθήσετε να διεξαχθεί η διοργάνωση με επιτυχία!

  Και πολλά άλλα….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το Νέο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Εθελοντών για το 2021!

Μία άκρως διασκεδαστική, γεμάτη ένταση και πάθος ημέρα με μόνο σκοπό να μας βοηθήσετε να διεξάγουμε τον καλύτερο Αγώνα Εμποδίων στον κόσμο.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τον κωδικό συμμετοχής, παρακαλώ επισκεφτείτε“την FAQ volunteer section”

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ?

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

ΒΗΜΑ 1:Επέλεξε την θέση εθελοντή.  Η κάθε θέση, απαιτεί την παρουσία σου συγκεκριμένες ημέρες. Μπορείς να επιλέξεις μόνο ένα πόστο. Εάν δεν μπορείς όλες τις ημέρες που αναγράφονται στον σύνδεσμο Εγγραφών, γράψου και ενημέρωσε με email ποια από τις απαιτούμενες ημέρες δεν μπορείς να παραστείς. Πρόσεξε ώστε το email σου να είναι σωστό, διότι έτσι θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου. Οι τελικές βάρδιες θα σου σταλούν περίπου 10 μέρες πριν την διοργάνωση

ΒΗΜΑ 2: Παρακολούθα τα email σου συχνά, ειδικά όταν πλησιάζει ο αγώνας. Ο υπεύθυνος εθελοντών θα έρθει σε επαφή μαζί σου.

ΒΗΜΑ 3: BURPEES.  Να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις πως γίνεται ένα σωστό BURPEE  HERE!

ΒΗΜΑ 4: Μην χάσεις την βάρδια σου. Εάν εγγραφείς, να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να έρθεις! Σε χρειαζόμαστε και δεν μνπορούμε να σε αναπληρώσουμε εάν ακυρώσεις τελευταία στιγμή!

 ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Εάν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, μπορείς να επισκεφτείς την σελίδα των FAQS για τους εθελοντές μας: Volunteers FAQ, ή στείλε μας ένα email στο: volunteers-gr@spartanraceeurope.com.

Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε με το Volunteer Facebook Group!
Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς εσένα!!!

Σας ευχαριστούμε, Εθελοντές Spartan!

[/v6_row]