ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ SPARTAN RACE ?

Οι εθελοντές του Spartan Race αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε αγώνα. Ως εθελοντής του Spartan Race, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι οι αθλητές και οι θεατές μας θα έχουν μια επική εμπειρία.

Οι προσπάθειες σας κάνουν το Spartan Race τον καλύτερο αγώνα με εμπόδια στον κόσμο, και διασφαλίζουν μία εξαιρετική εμπειρία για τους χιλιάδες συμμετέχοντες. Το Spartan Race δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσάς και το κίνητρο σας!

Έχουμε πολλές διαφορετικές αποστολές για εσάς τους εθελοντές όπως: στην περιοχή του festival, στον αγώνα, στις εγγραφές…

Οι εθελοντές θα δουλεύουν δίπλα στο προσωπικό του Spartan Race στις παρακάτω περιοχές:


 1. Εκτέλεση εμποδίων: θα ελέγχετε την ασφάλεια των εμποδίων, θα ενθαρρύνετε τους αθλητές, θα ελέγχετε τα penalties (Burpees), θα ελέγχετε τις συμμετοχές, θα είστε σε επικοινωνία με την ομάδα πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης, και θα είστε στο σταθμό βοήθειας (θα δουλεύετε σε 2-3 σημεία κατά τη διάρκεια της ημέρας)
 2. Εγγραφές: Θα καλωσορίζετε του συμμετέχοντες και θα τους δίνετε το σακίδιο Spartan…
 3. Αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων για τους αθλητές: Θα καλωσορίζετε του συμμετέχοντες, θα παραλαμβάνετε και παραδίδετε τις τσάντες τους.
 4. Στην γραμμή εκκίνησης και στην γραμμή του τερματισμού: Στον τελικό σταθμό βοήθειας, στην διανομή των t-shirts, στην διαχείριση της ροής του αγώνα και στην οργάνωση της γραμμής εκκίνησης.
 5. Μονομάχοι
 6. Logistics: Διάφορα καθήκοντα στην περιοχή του festival. Παροχή βοήθειας σε άλλες θέσεις (εγγραφές, έλεγχος σακιδίου Spartan…), σημείο εκκίνησης …

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ?


 • Για μία ολόκληρη ημέρα εθελοντισμού*, θα κερδίσετε μία δωρεάν είσοδο σε οποιοδήποτε αγώνα της δυτικής Ευρώπης ** στους αγώνες Sprint. Μπορείτε λάβετε μέρος είτε στον αγώνα που είστε εθελοντής ή σε οποιοδήποτε μελλοντικό αγώνα. (Μία ημέρα εθελοντισμού=1 Sprint, Δυο ημέρες εθελοντισμού = 1 Super)

Προσοχή, ο δωρεάν κωδικός που θα λάβετε θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε είτε το Σαββατοκύριακο του αγώνα όπου θα είστε εθελοντής είτε σε κάποιο μελλοντικό Σαββατοκύριακο. Παρακαλούμε επισκεφθείτε το Spartan Volunteer FAQ για περισσότερες πληροφορίες.


 • Ένα t-shirt εθελοντή του Spartan
 • Σνακ και γεύμα
 • Οι εθελοντές που θα συμμετέχουν σε μία ολόκληρη ημέρα εθελοντισμού θα έχουν επιπλέον προνόμια.
 • Ελεύθερη είσοδο στο parking
 • Μία διασκεδαστική εμπειρία να λάβετε μέρος στον καλύτερο αγώνα με εμπόδια στο κόσμο!

ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΩ?

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα!

ΒΗΜΑ 1: Πηγαίνετε στο μενού δεξιά για να επιλέξετε την ημέρα της εθελοντικής σας δράσης.

ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας, διότι είναι πολύ σημαντικό να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Θα λάβετε πληροφορίες 10 ημέρες πριν την έναρξη του event.

ΒΗΜΑ 3: Τσεκάρετε τα εισερχόμενα email σας ειδικά όταν θα πλησιάζει το event. O συντονιστής των εθελοντών θα σας στείλει τις τελικές λεπτομέρειες, το πάσο του parking για την ελεύθερη στάθμευση κλπ μέσω email.

ΒΗΜΑ 4: BURPEES. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε να κάνετε ένα σωστό burpee ΕΔΩ!

ΒΗΜΑ 5: Ελάτε! Εφόσον εγγραφείτε σας περιμένουμε! Σας χρειαζόμαστε!

Έχω μία ερώτηση η οποία η απάντηση της δεν υπάρχει στο FAQ, πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον ειδικό συντονιστή των εθελοντών για τον δικό μου αγώνα?

Μπορείτε να βρείτε όλους τους συντονιστές των εθελοντών στο volunteers-gr@spartanraceeurope.com. Απλά συμπληρώστε την τοποθεσία του event που σας ενδιαφέρει στο email που θα στείλετε.

Ευχαριστούμε, Εθελοντές του Spartan!

Κάντε like στο Volunteer Facebook Group!

Δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσάς!

* Μία ημέρα εθελοντικής εργασίας ολοκληρώνεται με την διαδικασία του check out στην τέντα των εθελοντών από τον υπεύθυνο των εθελοντών. Οποιαδήποτε αποτυχία στα παραπάνω βήματα δυστυχώς θα κοστίσουν στον κάθε εθελοντή την παροχή του δωρεάν κωδικού. Ο κωδικός αφορά τους αγώνες στις κατηγορίες  Sprint ή Super (Beast, Ultra, Hurricane Heat δεν περιλαμβάνονται). Τέλος οι κωδικοί των αγώνων αφορούν τις παρακάτω χώρες: Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ανδόρα. Η επικύρωση των κωδικών στο εξωτερικό πρέπει να ζητείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.