ΒΡΑΒΕΙΑ ELITE ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ Elite

Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα προσωπικό ξύλινο μπλοκ και έναν δωρεάνν αγώνα(εκτός Euro Champs) για τους πρώτους 3 που θα τερματίσουν σε κάθε Elite heat.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ


  1. Εάν προσφέρουμε κάποιο οικονομικό επάθλο αυτό θα ανακοινωθεί μέσα απο την σελίδα του εκάστοτε event. Εάν υπάρχουν πολλαπλές αποστάσεις σε ένα event τότε τυπικά μόνο μία κατηγορία θα θεωρείται elite heat (συνήθως η μεγαλύτερη σε απόσταση) και θα δίνετε οτ οικονμικό έπαθλο αλλά και οι πόντοι. Οι άλλες αποστάσεις δεν θα έχουν κάποιο οικονομικό έπαθλο ούτε πόντους .
  2. Το Euro και World Πρωτάθλημα αγώνων θα προσφερούντο υψηλότερο οικομικό έπαθλο που θα δείτε ποτέ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ;

  • Για να προκριθείς στο Elite θα πρέπει να τρέξεις πρώτα στο Elite heat. Εάν τρέξεις στο Elite wave για μερικούς αγώνες και κάποιους στο Open heats , αυτοί οι αγώνες δεν θα μετρήσουν στους Elite points σου στην Elite series.
  • Elite heat πρέπει να έχει τουλάχιστον 30 άνδρες και 10 γυναίκες συμμετέχοντες προκειμένου να δωθουν οι πόντοι του αγώναto .Σε μερικές περιπτώσεις, οι directors των αγώνων μπορούν να επιτρέπουν την είσοδο στο Elite heat μόνο σε βαθμολογημένους αθλητές.
  • Οι πόντοι για κάθε event εντός και εκτός Σταδίου θα υπολογίζονται ξεχωριστά.
  • Εάν είσαι αργός στο δεν θα κερδίζεις Elite points, από τους directors των αγώνων.