Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Spartan Race είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων προσφέροντας την κατηγορία Open που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών αλλά και τις κατηγορίες Age Group και Elite που απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους από όλο τον κόσμο. Το Spartan Race είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές τα δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Οι 3 κύριες διαδρομές των Αγώνων

Sprint

Το Spartan Sprint βάζει στην άκρη την αντοχή και δοκιμάζει την ταχύτητα μέσα από 5 χιλιόμετρα και 20 εμπόδια. Αποτελεί μία ιδανική εμπειρία για ένα αρχάριο αθλητή του Spartan Race και μία πολύ καλή δοκιμασία για ένα προχωρημένο αθλητή ενάντια στο χρόνο.

Super

Το Spartan Super απαιτεί και καλή φυσική κατάσταση αλλά εξίσου σημαντικό είναι και η πνευματική κατάσταση. Η απόσταση είναι 13 χιλιόμετρα με 25 εμπόδια.

Beast

Το Spartan Beast είναι ο πιο δύσκολος και πιο μεγάλος αγώνας από τους τρεις του Spartan Race με 21 χιλιόμετρα και 30 εμπόδια να σας χωρίζουν από την γραμμή του τερματισμού.

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Νομίζεις ότι αντέχεις και άλλο? Απόδειξέ το με την εγγραφή σου σε κάποιο αγώνα αντοχής. Διάλεξε ένα από τα Ultra (50 χλμ, 60 Εμπόδια), Hurricane Heat (3-4 ώρες  που περιλαμβάνουν ένα εξαντλητικό ταξίδι με την ομάδα σου), Hurricane Heat 12 Hour (12 ώρες που περιλαμβάνουν την φυσική και την πνευματική καταπόνηση της ομάδας σου μαζί με ατομικές προκλήσεις), ή την Agoge, ένα event 60 ωρών όπου αναπτύσσει την σωματική, την ψυχική και την ομαδική δύναμη μέσω αρκετών προκλήσεων και αξιολογήσεων.